Кои сме ние

 Sugarella - кои сме ние

 Ние сме Sugarella. A Sugarella за нас е една реализирана мечта. Всичко започна, когато осъзнахме копнежът да създаваме различни, предизвикателни и най-вече ВКУСНИ десерти. Преди малко повече от 6 години създадохме своя собствена работилница. А в края на смутната 2020 година, напук на всичко ще отвори врати и нашата кафе сладкарница.

   Приемаме клиентите си като приятели и готвим така, както бихме го направили за семействата си. Силно вярваме, че храната е страст и се стремим да превърнем всеки наш продукт в преживяване за сетивата и малък празник.

   Ето защо и не правим компромис с качеството. Всеки сладкиш, приготвен от нас, е с естествени продукти. Не използваме изкуствени консерванти и подобрители. Не използваме готови смеси. С грижа и внимание подбираме всяка съставка – първокачествени шоколади, истинско масло, пресни яйца, ядки, плътна и вкусна животинска сметана, най-добрите сезонни плодове. Всичко това комбинираме, за да бъдат десертите ни наслада за сетивата.
В асортимента ни може да откриете голямо разнообразие - обичани класически торти, емблематични френски десерти, италианските фаворити, чийзкейкове, тарти, мусове, кексове, дребни сладки, курабии, мъфини, солени хапки, пухкави еклерчета , кишове и още и още.

   Не забравяме и тези от нас, които обичат да си угаждат, а имат специални хранителни режими. Бадемовото мляко, чиата и суровите деликатеси не са ни чужди.

   Всяко едно изделие приготвяме с няколкото сръчни чифта ръце на нашия малък екип в чиста и професионална среда. Следим новите тенденции и най-вече следим желанията на приятелите си, нашите клиенти.

  Дали имате специален повод или просто искате да се поглезите, с удоволствие ще помогнем в избора Ви.

Нямаме търпение да се запознаем!